Goedkoop verhuizen van Rotterdam naar Leiden

Bent u op zoek naar de perfecte partner om te gaan verhuizen? Of bent u nog aan het oriënteren naar of u wel of niet een verhuisbedrijf gaat inschakelen? Wij zijn verhuisbedrijf delft en de oplossing voor al uw vragen en wensen op het gebied van verhuizen.

Wie zijn wij?

Wij zijn het verhuisbedrijf in de buurt van Delft, met al meer dan 10 jaar ervaring en een aantrekkelijke prijs, regelen wij uw verhuizing snel en efficiënt. Wij hebben een aantal belangrijke waarde bij ons in het bedrijf, waar wij onze taken vanuit uitvoeren.

  • Vertrouwen hebben in elkaar
    Door een goede verdeling te hebben in de taken en elkaar te gebruiken waar iedereen het beste tot zijn/haar recht komt, kunnen wij onze opdrachten snel en efficiënt uitvoeren. Dit heeft voordelen voor ons, omdat de medewerkers met plezier en enthousiasme komen werken. Maar ook zeker voor onze klanten, omdat ze tijd besparen en alles veilig gaat.
  • Innovatie
    Dit blijkt uit alle materiaal waar wij als verhuisbedrijf gebruik van maken. We hebben verschillende soorten auto’s, verhuisliften om tot wel 7 verdiepingen hoog te tillen maar ook verschillende soorten dozen. In elke situatie hebben wij de oplossing.
  • Goedkoop
    Omdat wij een regionale speler zijn in de verhuisbranche, kunnen wij heel snel en efficiënt omgaan met onze mankracht en materialen, dit resulteert in een goedkopere prijs voor uw verhuizing en daarom scheelt het u geld!

Wat bieden wij aan?

Wij hebben verschillende soorten verhuizingen wat wij vooral uitvoeren. Dit zijn bedrijfsverhuizingen, particulieren verhuizingen en ook het verhuur van wagens en liften. Wij denken dat wij de beste en meest logische keus zijn als verhuisbedrijf in de regio Delft. U kunt bij ons op de website direct een prijsindicatie doen en bekijken wat wij u kunnen bieden qua verhuizen. U krijgt na het invullen van dit formulier binnen 15 minuten een indicatie met een passende prijs.

Waar zijn onze kosten op gebaseerd?

Onze kosten zijn gebaseerd op verschillende factoren. Als eerste wat de afstand is tussen uw oude en nieuwe woning, wat de datum en de tijd is van uw verhuizing. Als dit in het weekend of met spoed is, zal dit anders zijn dan wanneer wij geruime tijd hebben om ons voor te bereiden op de verhuizing. En daarnaast kijken we naar hoeveel m3 uw inboedel is, dit is een grote factor in het prijsbepalingsproces. Ook hoeveel extra mankrachten u bij de verhuizing erbij wilt huren, of er meubels moeten worden gedemonteerd en of wij zelf gereedschappen moeten mee nemen. U kunt bij ons ook kiezen voor een full service, dit houd in dat wij de gehele verhuizing regelen van A tot Z.

Voor alle mogelijkheden bekijk gerust onze website, bij vragen of eventuele opmerkingen kunt u contact met ons op nemen. Ga ook eens een kijkje nemen bij onze prijsindicator en reken uit wat uw verhuizing zou kosten en wellicht valt dit reuze mee en zien wij u straks met een blije lach op uw gezicht bij uw nieuwe huis staan.