Glasservice nodig voor het plaatsen van dubbel glas?

Je komt het niet vaak meer tegen, huizen met enkel glas. Tegenwoordig worden nieuwe huizen standaard opgeleverd met dubbel glas. Helaas zijn de wat oudere huizen nog niet altijd uitgerust met dubbel glas.

De voordelen van dubbel glas

De voordelen van dubbel glaszijn groot. Deze voordelen zijn vooral terug te vinden op de energierekening. De energierekening bestaat namelijk voor een groot gedeelte uit de stookkosten. Aangezien dubbel glas vele malen beter isoleert als enkel glas scheelt dit dus enorm veel geld. Uiteindelijk is dubbel glas om deze zelfde reden ook beter voor het milieu. Om energie te produceren komen er bepaalde stoffen vrij die schadelijk zijn voor het milieu. Zodra je dus gaat besparen op de energiekosten ben je ook meteen bezig met het bijdragen aan een beter milieu. Niet alleen het maken van de energie is slecht voor het milieu, maar ook het verbruiken van de energie is ook slecht. Als je namelijk energie verbruikt komt er koolstofdioxide vrij in de lucht. Teveel hiervan zorgt voor het bekende broeikaseffect. Door alleen al het enkel glas in je woning te vervangen voor dubbel glas draag je een steentje bij aan het milieu én natuurlijk aan je eigen tegoed op je bankrekening!

Glasservice direct helpt!

Wil je ook dubbel glas laten plaatsen in jouw woning om zo energie te besparen en bij te dragen aan een beter milieu? Dan kun je voor meer informatie eens kijken op Glasservicedirect.nl

Schade aan ramen door een ongelukje, storm of een inbraak zijn erg vervelend en je wilt natuurlijk dat dit zo snel mogelijk is opgelost. Ook voor glasschade aan je ramen kun je terecht bij Glasservicedirect.nl Vul het formulier in op de website en je krijgt 6 gratis offertes van glaszetters in je buurt toegezonden. Bij Glasservicedirect.nl zijn namelijk meer dan 150 erkende glaszetters aangesloten. Op deze manier kun je zelf kiezen welke offerte jouw voorkeur heeft.